Tiny Weddings

 Want je moeder wil ook een passende outfit

Wagenaar Mode

Ilse

Jullie trouwkleding is al in de maak. Maar wat gaat je moeder op jullie huwelijksdag dragen? En je schoonmoeder? En de zussen, tantes en vriendinnen die op jullie gastenlijst staan? Op naar het
centrum van Hengelo! Daar heeft Wagenaar Mode op de eerste verdieping een speciale ruimte waar zij op hun gemak een passende outfit kunnen uitkiezen.

“Er komen hier regelmatig aankomende bruiden met hun moeders. Bij ons kunnen ze dan zo’n beetje alles voor de outfit van die moeders vinden”

De oriëntatiefase

“Welke kleur draagt de bruid?” Dat is altijd een van de eerste vragen die de verkoopsters stellen. Want zou toch jammer zijn, als de kleding vloekt met de tint van de bruidsjurk. “Heb je zelf al iets
voor ogen?” Vraag nummer 2. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat de klant zich helemaal prettig voelt in wat ze aanheeft. “En wat is uw rol tijdens de bruiloft?”, is ook een vraag die altijd langskomt. Het maakt namelijk nogal uit of je de moeder van de bruid bent of een ‘gewone’ gast.

Even een fotootje!

Genoeg gepraat. Tijd om kleding te gaan passen. De verkoopster geeft advies en maakt vervolgens van elke outfit een foto. Dat maakt het voor jullie gemakkelijker om combinaties te vergelijken. Daarbij: de gezichtsuitdrukkingen op die foto’s zeggen ook altijd veel. De juiste combinatie gevonden? Maar is iets nog een tikje te lang, krap of ruim? Geen probleem. Wagenaar Mode zorgt ervoor dat alles perfect op maat wordt gemaakt.

 

Gezellig dagje shoppen

“Er komen hier regelmatig aankomende bruiden met hun moeders. Bij ons kunnen ze dan zo’n beetje alles voor de outfit van die moeders vinden”, zegt Ilse van Kleef, eigenaresse van Wagenaar Mode.
“Naast kleding, hebben we ook een grote collectie handtassen en accessoires. Het enige wat ze nog elders moeten kopen, zijn de schoenen. Maar we zitten hier middenin het centrum. Meestal vinden ze die dus wel op loopafstand. Dan zijn ze meteen helemaal klaar.”

Locatie

Wagenaar Mode
Brinkstraat 2-6
7551 CC Hengelo

Website
Contact