Tiny Weddings

Trouwringen met een verhaal

Uni10 EDELSMID

Uni10

Jullie kopen trouwringen voor de rest van jullie leven. Dus dan kun je maar beter een ring kiezen die helemaal bij je past. Een ring met een verhaal. Je hebt dus een edelsmid nodig die niet alleen alle technieken beheerst om een bijzondere trouwring te maken, maar die daarnaast ook nog eens goed kan luisteren.

Waar je die vindt? Haverstraatpassage 27B in Enschede. De edelsmeden van Uni10 weten daar keer op keer bruidsparen te verrassen.

Daag ze maar uit, die edelsmeden

Houd je van ‘minimalist chique’? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de vitrine vind je een collectie van artistieke, stoere en elegante trouwringen. Wil je jouw unieke ring laten maken? Nog mooier. Bij zo’n speciaal verzoek beginnen de ogen van de edelsmeden van Uni10 extra te glimmen.
Bijzondere vormen? Een ring met een steentje? Verschillende materialen in een ring verwerken? Vinden ze leuk. Daarbij hebben ze de skills in huis om daadwerkelijk de ring te maken die je in gedachten voor je ziet.

Zoiets?

 

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben de edelsmeden Uni10 een duidelijke missie: een goed beeld krijgen van de ring die op dat moment alleen nog maar in jouw fantasie bestaat. Daarbij ligt er ook al een schetsboek op tafel. Bij je tweede bezoek krijg je een mooi uitgewerkte schets te zien, soms aangevuld met een computertekening. “Zoiets?”

Ringen met een eigen karakter

Na jouw akkoord begint het echte werk. Het smelten. Het smeden. En wat er verder allemaal nog bij het maken van jouw ring komt kijken. Of van jullie ringen. Want grote kans natuurlijk dat Uni10 allebei jullie trouwringen gaat maken. “Daarbij hoeven dat geen identieke ringen te zijn. Juist wel leuk als ze allebei een ander karakter hebben”, vindt Tineke Hessels, de eigenaar van Uni10, die daar zelf ook als edelsmid werkt. “Daarbij raden we wel altijd aan om ook iets gemeenschappelijks in die ringen terug te laten komen. Iets subtiels. Want het blijven natuurlijk trouwringen.”

Locatie

Haverstraatpassage 27B
7511 EV Enschede

Website
Contact

Tel: 053-4311020
E-mail: info@uni10.nl