LOCAL HIDEAWAYS & TINY WEDDINGS

Esther van Local Hideaways:

“Als je ooit gaat trouwen dan moet je natuurlijk wel tante Janet en oom Gert uitnodigen, die horen er toch echt bij!” …. Een stem uit het verleden klinkt nog door mijn hoofd als ik dit schrijf. Wat een stress want ik ben niet van grote feesten maar juist van klein, intiem en persoonlijk. En waarom zou ik kennissen van mijn ouders die ik amper ken uitnodigen op een voor mij zo belangrijke dag?

Je begrijpt dus wel dat ik het een heel goed idee van Indra Simons vind om met de perfecte oplossing hiervoor te komen: Tiny Weddings! Klein, intiem en helemaal passend bij wat jij en je aanstaande belangrijk vinden!

Esther van LocalHideaways
Esther van Local Hideaways

Perfect match

Na zoveel jaar vonden Indra en ik elkaar weer (we waren namelijk vroeger collega’s en Indra – top fotograaf – heeft een van mijn meest dierbare foto’s gemaakt). Want Tiny Weddings is een mooie match met mijn bedrijf Local Hideaways: een collectie authentieke, kleinschalige en unieke overnachtingsadressen. Plekken met een ziel en die iets toevoegen aan de beleving. Want hoe leuk is het om je Tiny Wedding te vieren in een mooie kleinschalige omgeving waar de eigenaren precies snappen wat belangrijk voor je is om de dag zo onvergetelijk mogelijk te laten verlopen.

Bijzonder Texel
Weg van de gebaande paden
Ben jij een foodie?
De ultieme plek voor een culinaire belevenis
Genieten
met de G van Gelderland
Sfeervolle hideaway
Perfect voor een Tiny Wedding
Previous
Next

Je bent bijvoorbeeld een foodie en wil graag een culinaire belevenis op een fijne stek? Of wellicht wil je liever een romantische plek in het bos waar je een klein sprookjesfeest houdt? Ik tip je dan ook graag 2 bijzondere Local Hideaways voor een Tiny Wedding… rest wel een advies: “don’t spread the word!”.

Oh en wat betreft mijn bruiloft… ik heb uiteindelijk mijn eigen plan getrokken en ben met man (en kids) in het geheim getrouwd in Las Vegas. Super tiny maar wel hysterisch over de top! Enne ik kan je vertellen… Elvis is alive ;)))

Local Hideaways: Op Oost – Texel

Van de gebaande paden op Texel en ook nog eens een culinair feestje vieren? Dit is dé plek! Aan de ruige oostkant van het eiland hebben Joram en Valerie hun droom verwezenlijkt: een gastrofarm met 12 prachtige kamers. Joram kookt de sterren van de hemel en je kan bijvoorbeeld met de lokale oesterman oesters plukken en proeven. Je feestje vier je in de tuin of in de kas… maar er is veel meer mogelijk!

Local Hideaways: De Heeren van Tuil – Gelderland

Het leven is goed in Rivierenland… daar kan ik over meepraten want ik woon er zelf. Deze prachtige B&B ligt dan ook bijna in mijn eigen achtertuin… net een dorp verderop. Deze schitterende Betuwse boerderij heeft het allemaal! Een idyllische oude boomgaard, een grote tuin, een prachtige binnenruimte en 3 gastenkamers. De ruimtes zijn zo sfeervol ingericht, met bijvoorbeeld mooie kunst (hobby van de eigenaren). Tel daar bij op de enorme gastvrijheid van de Heeren en je hebt de perfecte locatie voor een Tiny Wedding!

LOCAL HIDEAWAYS:
 Authentiek, Kleinschalig, Uniek & Ongewoon overnachten!


Een zorgvuldig samengestelde collectie OVERNACHTINGSADRESSEN, WERELDWIJD EN IN ALLE PRIJSKLASSEN… Adresjes die je eigenlijk voor jezelf wilt houden, omdat je niet wil dat iedereen hier naartoe gaat. Maar goed, hoe vaak keer je terug naar dezelfde plek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *