Tiny Weddings

Tiny Weddings & Twente

Jouw bruiloft in een regio waar mensen nog de tijd hebben, en de ruimte

Ach, het Twentse landschap… 

Hier vind je nog natuur en lekker veel ruimte. Twente wordt ook niet voor niets ‘Landgoed van Nederland’ genoemd. De ideale plek dus voor een knusse bruiloft in een groene omgeving waar jullie en jullie gasten vanzelf relaxed worden.

De mentaliteit van de Twentenaar helpt ook, want je vindt in deze regio opvallend veel vriendelijke en gastvrije mensen. En dat geldt zeker ook voor de ondernemers, die echt de tijd voor je nemen en er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Geen stress dus.

Producten van lokale boeren op je bord​

Wij mensen worden al snel vrolijk als er goed eten wordt geserveerd. Ook op dat vlak zit je in Twente goed. 

Want wist je dat dit een van de meest bourgondische streken van Nederland is? Nergens vind je zoveel verse producten. Veel restaurants hier halen hun ingrediënten rechtstreeks bij lokale boeren. Daarbij gaat het ook nog eens vaak om biologische producten. 

Puur natuur. En vooral erg lekker. Eet smakelijk alvast!

Trouwen-en-een-weekendje-weg in-één

Pyjama’s mee. Want jullie nodigen alle gasten uit voor een volledig weekendje. Vrijdagavond beginnen jullie met een barbecue. 

Zaterdag trouwen jullie en vieren jullie feest in en rondom een landhuis of opgeknapte boerderij.
Of in een wijngaard.
Of onder een hippe stretchtent, in een soort van festivalachtige omgeving. 

En zondag ontbijten jullie met z’n allen aan een lange tafel langs het water.

Om maar eens een mogelijke invulling van zo’n meerdaagse bruiloft te geven. Alles kan (oké, niet overdrijven: bijna alles). Het wordt hoe dan ook een onvergetelijk weekendje -of midweekje – weg.

Verrassend hip, zonder dat je meteen de hoofdprijs betaalt

Nee, goedkoop is trouwen nooit. Maar het hoeft natuurlijk ook weer niet exorbitant veel te kosten.

Goed nieuws: in Twente vallen de rekeningen doorgaans een stuk lager uit dan wat Randstedelingen gewend zijn. Daarbij zijn hier in het oosten genoeg locaties te vinden die het perfecte decor zijn voor een hippe bruiloft. Het rekensommetje is dus snel gemaakt… Op naar Twente!