Tiny Weddings

Voor een stijlvolle (en droge) buitenbruiloft

Tentenwerk

Janneke & Lesley

Elkaar buiten het jawoord geven onder een fel brandende zon? Of tijdens een wolkbreuk? Dat trouwt toch net even wat minder prettig. Regel dus een goede tent als je voor een buitenbruiloft kiest. Een tent die niet alleen tegen alle weerselementen is opgewassen, maar die er ook nog eens sprookjesachtig mooi uitziet.

Ondernemend bruidspaar

Janneke en Lesley startten Tentenwerk in 2012, het jaar waarin ze trouwden. Dat was een buitenbruiloft in hun eigen tuin. Voor die gelegenheid hadden ze zes pagodetenten en een Starshade-tent aangeschaft. Tweedehands, via Marktplaats. Het oorspronkelijke plan was om de tenten na de bruiloft weer te verkopen, maar Lesley stelde voor om ze te gaan verhuren. Heel slim. Het verhuren van stijlvolle tenten voor buitenbruiloften bleek namelijk een gat in de markt.

Romantisch

Inmiddels heeft Tentenwerk een uitgebreid assortiment aan nieuwe trouwtenten. Totale overdekkings-capaciteit: meer dan 2000 vierkante meter. Daar kun je aardig wat gasten onder kwijt. Naast pagode- en Starshade-tenten, kun je bij dit bedrijf ook stretchtenten huren. Ideaal om een festivalsfeertje te creƫren. En als nieuwste aanwinst zijn zeer exclusieve sailcloth-tenten uit Amerika aan het assortiment toegevoegd. Die stijlvolle exemplaren bestaan uit houten palen en een 14 meter brede overkapping van wit zeildoek dat daglicht doorlaat. Zon onder? Dan geven alle soorten verlichting een magische uitstraling. Bestel er de bijpassende houten vloer bij, en het plaatje is compleet. Zo romantisch kan een tent zijn.

Inclusief tentenbouwers

Het opzetten van grote tenten is vakwerk. Om wegwaaien te voorkomen, zijn er bijvoorbeeld
haringen tot wel een meter lang nodig. Tentenwerk werkt daarom uitsluitend met tentenbouwers die precies weten wat ze moeten doen. Jullie krijgen gegarandeerd een tent die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook veilig is.
Tijdens de huwelijksceremonie en het feest hoeven jullie dus niet angstvallig de lucht in de gaten te houden. Wel zo relaxed.

Locatie

Teesinklandenweg 150
7548PG Enschede

Website
Contact

E-mail: huren@tentenwerk.nl
Telefoon: +31 (0)6 43850514
(ook Whatsapp)