Tiny Weddings

 Voor een weelderige, bloemrijke bruiloft

Styling Studio 21

Anita

Het bruidsboeket is altijd een statement. Kiezen jullie voor klassieke rozen, een moderne creatie of een romantisch veldboeket? Een hele kunst ook: een boeket maken dat perfect bij de bruid past. Het is een kunst die Anita ter Keurs van Styling Studio 21 tot in de toppen van haar vingers beheerst. En mag ze daarnaast ook jullie trouwlocatie decoreren? Dan gaat haar bloemenhart nog sneller tikken.

 

“Als de gebruikte bloemsoorten aansluiten bij het jaargetijde, klopt dat ook gevoelsmatig.” 

Proefboeketje

“Zoiets?” Als komende bruidsparen Anita inschakelen, maakt ze op basis van hun wensen een proefboeketje. “Want bloemen, die moet je zien”, benadrukt ze. “Alleen zo krijg je echt een idee van hoe een bruidsboeket eruit zal komen te zien. Dat helpt altijd wel om de voorpret aan te wakkeren. En hoor ik tijdens het voorgesprek bijvoorbeeld dat je straks als bruid pareltjes gaat dragen? Dan kan ik die ook in je bruidsboeket terug laten komen.”

Subtiel of juist veel kleur

Is de samenstelling van het bruidsboeket bekend? Dan is Anita ook de aangewezen persoon om de verdere aankleding van de trouwlocatie te verzorgen. Qua bloemen dan, hè. Daarbij probeert ze altijd rekening te houden met het seizoen waarin een bruiloft plaatsvindt. “Met seizoenbloemen zijn leuke dingen te doen. En als de gebruikte bloemsoorten aansluiten bij het jaargetijde, klopt dat ook gevoelsmatig. Uiteraard doe ik dat altijd in nauw overleg. De kleuren en uitstraling van de bloemen moeten natuurlijk goed aansluiten bij jullie voorkeuren en persoonlijkheden. Willen jullie iets subtiels? Of past een overdaad aan kleur beter bij jullie? Je kunt het zo gek maken als je wil.”

Welke bloemen passen het best bij jullie?

Anita omringt zich al sinds haar vijftiende met bloemen. En na bijna dertig jaar wordt ze daar nog altijd vrolijk van. Daarbij ziet ze het nog steeds als een leuke uitdaging om niet in herhalingen te vallen en telkens weer iets nieuws te creëren. Die combinatie van passie en ervaring levert elke keer weer verrassend mooie creaties op. Grote kans ook dat ze straks goed kan inschatten welke bloemen helemaal bij jullie passen.

Locatie

Styling Studio 21
Almelo

Contact

Tel: +31628373757
E-mail: info@stylingstudio21.nl