Tiny Weddings

Een persoonlijk lied, live gezongen, tijdens jullie bruiloft

Song-Smederij

Marjon en Jeffrey

Bij een Tiny Wedding valt een deejay met harde beats misschien een beetje uit de toon. De muziek mag dan wel wat intiemer. Een pianist of gitarist doet het in zo’n setting altijd goed. En dat in combinatie met een zangeres die een zelfgeschreven lied zingt dat echt helemaal over jullie gaat…

Kippenvel!

Geschoolde singer-songwriter

 

In 2011, tijdens haar laatste jaar van het conservatorium, wist Marjon Revet al waar haar hart lag: zelfgeschreven liedjes zingen voor bruidsparen. Sindsdien is dat dan ook haar specialisme. En ze doet dat samen met Jeffrey, haar man die ‘toevallig’ ook de pianist is die haar vaak tijdens optredens begeleidt. Liever een gitarist? Kan geregeld worden. Of een cellist. Of een doedelzakspeler. Wat jullie maar willen. Het is zelfs al meerdere keren voorgekomen dat de bruid wat zanglessen bij Marjon volgde en vervolgens het lied zelf zong. Ook heel bijzonder.

Ze wil alles van jullie weten

 

Zo’n liedje op maat schudt Marjon natuurlijk niet zo even uit haar mouw. Om een passende songtekst te kunnen schrijven, moet ze jullie beter leren kennen. Dus gaat ze eerst uitgebreid met jullie in gesprek. Ze wil dan van alles weten. Bijvoorbeeld hoe het huwelijksaanzoek verliep, hoe jullie de toekomst zien en van welke muziek jullie houden.

Live optreden

 

Willen jullie op het moment suprême verrast worden? Dat kan. Maar Marjon kan jullie ook vooraf de songtekst laten lezen, en laten horen hoe het liedje met muziek klinkt. Pas als jullie tevreden zijn, maken zij en Jeffrey dan een geluidsopname in de studio. En op jullie huwelijksdag komen ze uiteraard langs om het lied live voor jullie te zingen en spelen. Daarnaast kunnen ze die dag ander repertoire ten gehore brengen. Bijvoorbeeld liedjes van Ed Sheeran, Adele, Guus Meeuwis en Ilse DeLange. Stiekem toch ook zin in dansmuziek met een vette bas? Dan kun je via Marjon een deejay boeken, met haarzelf als live zangeres erbij. Muziek: check!

Locatie

Hengelo

Contact

E-mail: info@song-smederij.nl
Telefoon: 06-47311150