Tiny Weddings

Culinair dineren op een cultuurhistorische plek

Restaurant Watermolen Singraven

Karin en Ronald van Dissel

Plaatje hoor, die watermolen. En de door het water van De Dinkel aangedreven houtzagerij is nog altijd in bedrijf. Met dank ook aan de vrijwillige molenaars. Ondertussen runnen Karin en Ronald Dissel hun restaurant in de voormalige molenaarswoning. Bekend terrein. Want ja, zij zijn de achterkleinkinderen van de molenaar die zich ruim 125 jaar geleden met zijn familie op landgoed Singraven vestigde.

Zie je het voor je?

In de ochtend staan jullie in de trouwzaal van Huis Singraven. Na het jawoord en de rijstregen lopen jullie naar het nabijgelegen koetshuis. Na jullie toost op de liefde verzorgen Karin, Ronald en hun team daar een heerlijke lunch. Het prachtige park leent zich goed voor een fotosessie. De aanwezige kinderen trappen een balletje. En aan het eind van de dag wandelen jullie samen met jullie gasten over het landgoed naar de karakteristieke watermolen.

Het avond- en nachtprogramma

 

Jullie strijken neer op een van de twee ruime terrassen. Of in het restaurant, als het weer tegenzit. Uiteraard nemen jullie gasten ook even een kijkje in de houtzagerij, waar een van de vrijwillige molenaars in geuren en kleuren uitlegt hoe alles werkt. Daarna: een luxe driegangendiner. Of een diner met meer gangen. Nog beter! En jullie huwelijksnacht? Die brengen jullie door in een van de twee boswachterswoningen, die in 2018 verbouwd zijn en die nu dus een eigentijds interieur hebben.

Niet al te massaal, graag

 

Dineren in een goed restaurant en tegelijkertijd een cultuurhistorisch uitje beleven. Dat maakt deze locatie uniek. Daarbij zijn Karin en Ronald niet zo van de massale feesten. Ze voelen zich het prettigst bij wat kleinere bruiloften, zodat ze echt uit kunnen pakken met het eten en ze alle aanwezigen genoeg aandacht kunnen geven.
Kortom: de ideale plek voor een Tiny Wedding.

Locatie

Schiphorstdijk 4
Denekamp

Contact

Tel: +31 (0)541-351372
E-mail: info@watermolen-singraven.nl