Tiny Weddings

Sfeervol tafelen en feesten

Restaurant Fox

MARK & CORINNE FOX

“Tientallen eiken en een grote vijver. Drie hectaren grond, met daarop een groot restaurant en twee lodges aan het water. Hier organiseren wij al zo’n twintig jaar bruiloften. Het is een officiële trouwlocatie, dus jullie kunnen hier ter plekke jullie jawoord aan elkaar geven. “

“En hoewel we alles in huis hebben voor een groot feest, is dit zeker de ideale plek voor een Tiny Wedding!”

Wat wij doen

STOER ETEN

 

Het eten moet op je bruiloft perfect zijn. Snappen we. Daarom gebruiken we alleen maar verse producten. In ons STOER-project (Streekproduct uit Twente Oorspronkelijk en Eerlijk en Rijk van smaak) werken we met dertien lokale leveranciers samen, waaronder Twentse boeren en de Mustard Company in Enschede. Ook prettig: ruim voor jullie bruiloft kunnen jullie met twee personen gratis komen proefeten.

Bohemien style

Ben je een echt buitenmens? Wij ook! Lekker dus dat we hier de ruimte hebben. In onze parkachtige tuin dekken we regelmatig lange tafels. Voor een BBQ aan de waterkant bijvoorbeeld. We parkeren daar ook regelmatig onze Culicaravan, onze foodtruck. En als het gaat regenen, is er altijd nog de partytent. Uiteraard kunnen jullie de trouwceremonie ook in de buitenlucht houden. Romantisch.

Stijlvol overnachten

We houden van mooi design. Vandaar ook dat we in 2012 Piet Boon hebben gevraagd om twee lodges te ontwerpen. Die stijlvolle vakantiebungalows staan nu op ons terrein, aan de rand van het water. Een ideale overnachtingsmogelijkheid tijdens een Tiny Wedding. Ook in de winter. Want we organiseren het hele jaar door bruiloften. Dat wilden we toch ook nog even kwijt. Hoe dan ook: we hopen jullie snel te ontmoeten! 

Locatie
Johanninksweg 78 7591 NR Denekamp
Contact
Telefoon: 0541 354 100 Email: info@restaurantfox.nl