Tiny Weddings

Je proeft de passie

Restaurant Dorset

Willem en Kitty

Een stijlvolle villa in Borne. Anno 1895. Bijna intimiderend mooi. Ondertussen weten Willem, Kitty en hun medewerkers precies wat je als gast nodig hebt om je bij binnenkomst meteen thuis te voelen. Hun grootste troef? De maaltijden die ze serveren. Want alles wat er uit hun keuken komt is lekker. Betoverend lekker. Dat komt dus helemaal goed met jullie huwelijksdiner.

Zelfgemaakt

 

De koks van Dorset maken bijna alles zelf. Dat knapperige zuurdesembrood is dus nog warm omdat het net gebakken is. En die heerlijke chocolaatjes en bonbons? Daar is in de keuken ook iemand zoet mee geweest. En hoewel Willem zich tegenwoordig vooral richt op het managen van de keuken en het restaurant, staat hij nog opvallend vaak zelf achter het fornuis. Even invallen. Of iets nieuws proberen. Tja, dat krijg je ervan als je ergens een grote passie voor hebt.

Meedenkende gastvrouw

 

En Kitty? Die heeft overduidelijk een passie voor mensen. Zo is ze naast al haar werk voor het restaurant ook nog actief als personal coach. En die ervaring komt volgens haar ook goed van pas bij het organiseren van bruiloftsdiners. “Er is van alles mogelijk, dus er is veel te kiezen. En dat kan nogal overweldigend zijn. Door de juiste vragen te stellen, probeer ik erachter te komen wat een bruidspaar wil. Echt wil.”

Catering

 

Meer ruimte nodig? Dan is er het restaurant in Almelo, waar Willem en Kitty eveneens de eigenaars van zijn. Catering is ook mogelijk. Als bruidspaar kun je het lekkers van Dorset dus op een andere locatie laten serveren. Bijvoorbeeld van plan om een culinaire picknick te houden op een afgelegen plek met een mooi uitzicht? Geen probleem. En Willem verzint ook altijd wel iets waardoor het extra bijzonder wordt. Eet smakelijk alvast!

Locatie

Grotestraat 167
7622 GE Borne

Website
Contact