Tiny Weddings

 

weddingplanner én stylist

Peper & Zout

Corrie Weijers

Een weddingplanner die alles voor jullie regelt. Dat is natuurlijk fijn. Nog fijner: een weddingplanner die daarbij de styling van jullie bruiloft op zich neemt. En dat is precies wat Corrie doet. Zij zorgt er niet alleen voor dat jullie huwelijksdag straks op rolletjes loopt, maar ook dat alles er perfect uitziet.

Jullie handen vrij

Er zijn bruidsparen die alles zelf regelen, met de nodige hulp van hun ceremoniemeester. Maar dat zijn doorgaans niet de bruidsparen die er op de trouwfoto’s het meest ontspannen uitzien. Dus toch maar Corrie inschakelen? Zij zorgt ervoor dat jullie voor en tijdens de trouwdag jullie handen vrij hebben. Daarnaast neemt ze de styling op zich. Want dat doet ze er naast al het regelwerk ook nog bij. Een weddingplanner+ dus.

Verrassen

“Als weddingplanner luister ik goed naar de wensen van bruidsparen. Ik geef ze advies op maat. En naast een plan B heb ik ook altijd een plan C klaarliggen. Maar dat alles is nog niet onderscheidend genoeg”, vindt Corrie. “Daarom heb ik voor mezelf de lat wat hoger gelegd. Ik wil jullie verrassen met een bruiloft die op alle vlakken klopt: van het design van de uitnodiging tot de manier waarop jullie aan het eind afscheid nemen van jullie gasten.”

Hart gevolgd

“De liefde voor styling had ik al als kind. Zo probeerde ik vroeger de wanden van mijn poppenhuis al te behangen”, herinnert Corrie zich lachend. “Ook kon ik altijd goed met mensen omgaan. Ik houd ervan om events te organiseren. En ik ben dol op bruiloften. Toch duurde het lang voordat alles bij elkaar kwam. Pas in 2018 besloot ik mijn hart te volgen en de internationale opleiding voor weddingplanner te volgen. Ik ben nu dus een gecertificeerd weddingplanner. En dat voelt goed! Ik had dit veel eerder moeten doen.”

Locatie

Enter

Contact

E-mail: ja@ikwilpeperenzout.nl 
Telefoon:   06 20033823