Tiny Weddings

TROUWEN OP GEVOEL.

Op deze site en op social media willen we bruidsparen inspireren over hoe je  júist met een klein gezelschap een bruiloft met groots gevoel kunt vieren. 

Initiatiefnemer van dit platform is Indra Simons (fotograaf, iSi fotografie). Marion van Zutphen (Weddingplanner, Otherwize Weddings), Mark en Corinne Fox (Restaurant Fox), en Bianca Fabricius ( Babs, Trouwen met gevoel) dragen Tiny Weddings een warm hart toe, en daarmee ook hun steentje bij aan de inspiratie op deze site. Bruidsmode Lisa is supporter door het opzetten van een event onder de naam van TinyWeddings.

Meedoen?

Achter de schermen werken we door aan onder meer de uitbreiding van deze site en heeft de samenwerking o.a  een mooi magazine opgeleverd. Met inspiratie voor een TinyWedding, en het toevoegen van locaties, styling, foodtrucks, catering op locatie, tenten, weddingplanning, you name it, alles dat helpt een TinyWedding tot een ware beleving te maken.

Ben jij ook sterk in de ‘personal touch’ toevoegen voor een  TinyWedding en lijkt een vermelding op deze site je wel wat? Heb je echt iets bijzonders te bieden voor bruidsparen, van hoge kwaliteit en met veel gevoel voor klantgerichtheid? Ben jij die bijzondere parel slash krent in de pap die bruidsparen echt moeten vinden?  Geen one size fits all met laagsteprijsgarantie, maar maatwerk met gevoel? Heb je tips en ideeën voor een blog of samenwerking? Laat het weten en vraag meteen naar de speciale introductieaanbieding voor een vermelding op de site en socials, inclusief fotografie voor jouw bedrijf(!)