Tiny Weddings

Tiny Trouwen, Groots Gevoel

Op deze site en op social media laten we bruidsparen laten zien hoe je -zelfs met een klein gezelschap- een prachtig grootse bruiloft kunt vieren. Met en zonder 1,5 meter regel, en bijvoorbeeld ook in het knusse najaar- en winterseizoen.

Indra Simons (fotograaf, iSi fotografie en initiatiefnemer), Mark en Corinne Fox (Restaurant Fox), Marion van Zutphen (Weddingplanner, Otherwize Weddings) en Bianca Fabricius ( Babs, Trouwen met gevoel), en Nostalgisch Rijden dragen Tiny Weddings een warm hart toe, en daarmee ook hun steentje bij aan de inspiratie op deze site.

Bruidsmode Lisa is supporter door het opzetten van een event onder de naam van Tinyweddings.

Achter de schermen werken we door aan onder meer de uitbreiding van deze site. Met inspiratie voor een TinyWedding, en het toevoegen van locaties, styling, foodtrucks, catering op locatie, tenten, weddingplanning, you name it, alles dat helpt een TinyWedding tot een ware beleving te maken.
Kan jouw bedrijf ook iets betekenen bij het organiseren van een mooie Tiny Wedding? Heb je tips en ideeën voor een blog of samenwerking? Doe mee en laat je gegevens hier achter.