Tiny Weddings

Want bij je trouwdag past stijlvol vervoer (en gezelligheid!)

Nostalgisch Rijden

Letty & Chris IJland

Ja tegen elkaar zeggen, een rijstregen doorstaan en vervolgens met z’n tweetjes in een Fiat 500 wegstuiven. Het zou zomaar een scene in een romcom kunnen zijn. 

 

Laten jullie je liever vervoeren? In een Engelse taxi bijvoorbeeld? Of in een Parijse bus uit 1923, waar ook plek is voor alle gasten van jullie Tiny Wedding? Via Nostalgischrijden.nl kan dat allemaal. En meer.

 

Wat wij doen

Liefde voor oldtimers

 

Een grote loods in Ootmarsum. Hier staan 15 blinkende oldtimers geparkeerd: 12 auto’s en 3 bussen. Stuk voor stuk goed onderhouden en klaar om met bruidsparen en hun gasten de weg op te gaan. 

Chris IJland zit zelf regelmatig achter het stuur van een van zijn bussen. Als Engelse taxichauffeur doet hij het ook goed. Samen met zijn vrouw Letty is hij de eigenaar van Nostalgischrijden.nl. En zijn liefde voor oldtimers werkt aanstekelijk.

Toeren door Twente

 

Rechtstreeks naar de trouw- en feestlocatie? Dat kan. Maar Chris en de overige chauffeurs kennen in Twente ook heel mooie omwegen. Onderweg op een mooie plek picknicken? Kan geregeld worden.

Langs verschillende horecalocaties rijden en tijdens elke stop een deel van het diner geserveerd krijgen? Dat arrangement bieden Chris en Letty tegenwoordig ook aan. Doet het altijd goed, zo’n ‘bruiloftsdinertour’.

Instappen maar!

We gaan hier niet alle oldtimers langs, maar er zijn er een paar die we er toch even extra willen uitlichten. De crèmekleurige Volvo Amazone uit 1967 bijvoorbeeld, die qua kleur goed bij een witte bruidsjurk past. En de rood-witte Volkswagen T2 uit 1979: een mooier personenbusje bestaat er niet!
Of gaan jullie voor de Berliner Bären stadsbus? Dat is een dubbeldekker uit 1973, met 68 zitplaatsen.
En net zoals de andere twee oldtimerbussen is ook dit exemplaar voorzien van een muziekinstallatie
en een bar. Gezelliger wordt het trouwvervoer niet.

Locatie

Het Meiken 7
7666 NS Fleringen

Contact

Telefoon: +31-6-22740521
Email: info@nostalgischrijden.nl