Tiny Weddings

Topkapper en -visagist met persoonlijke aanpak

MARC LUBACH

Marc

Marc heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend. Na een opleiding in Parijs werkt hij als make-up artist onder andere bij Estée Lauder en Chanel. Als zelfstandig topkapper en -visagist is hij vervolgens werkzaam voor televisie, magazines, shoots en couture shows.
Daarnaast heeft Marc een eigen 100% organic haarverzorgingslijn. Na 20 jaar standplaats Amsterdam is hij terug op Twentse grond, waar hij een eigen salon in Enschede runt (als onderdeel van House of Snobs).

Bruiloften zijn altijd onderdeel van zijn ‘core business’ geweest. Zijn aanpak sluit naadloos aan bij het concept van een Tiny Wedding omdat hij gelooft in de kleinschalige en persoonlijke aanpak.

‘In een intieme en kleinschalige setting valt de spanning, die toch vaak op zo’n dag heerst,
automatisch weg. Samen met het bruidspaar wil ik het gevoel helemaal goed krijgen, zodat ze met volle teugen van hun huwelijksdag kunnen genieten.’

All about you

Marc zorgt ervoor dat de bruid zich op haar grote dag op haar allermooist voelt. De persoonlijkheid van de bruid is daarbij leidend. Daarnaast kijkt hij natuurlijk ook naar de jurk en de locatie zodat het plaatje helemaal klopt. Marc werkt met minerale make-up voor het mooiste resultaat. Het haar wordt bij voorkeur nonchalant opgestoken en uiteraard op de jurk afgestemd. ‘Bridal beauty to the max’!

In de watten leggen

Een proef make-up en -kapsel is mogelijk in de salon van Marc in Enschede of bij jou thuis. Ook hier gelooft Marc in de intieme setting. Dus houd het klein en kom lekker samen met een vriendin, zus en/of moeder. Jullie worden heerlijk in de watten gelegd. Glaasje champagne erbij en Marc laat je zien hoe jij op je huwelijksdag gaat stralen.

Ibiza vibes

Marc heeft talloze huwelijken in het buitenland begeleid. Veelal per definitie Tiny Weddings, omdat ze in klein gezelschap worden gevierd. Marc woont zelf de helft van het jaar op Ibiza.
Met haar azuurblauwe zee, zonovergoten stranden en betoverende zonsondergangen dé ultieme locatie voor jullie droomhuwelijk. Als ‘local’ kent Marc natuurlijk de beste adresjes en mooiste locaties. In samenwerking met wedding planner Marion van Zutphen stelt hij een Tiny Wedding in Ibiza stijl voor jullie samen.

Locatie

H.J. van Heekplein 1
7511HL Enschede

Website