Tiny Weddings

intense en waardevolle momenten

Luther fotografie

Luther

Tijdens bruiloften gaat hij vaak intens in het moment op, geeft zich altijd 100% en denkt buiten kaders. Dat is Luther Hartog. Hij zoekt naar de waardevolle momenten op jullie dag en legt deze op een bijzondere manier vast.

Bruidspaar
“Liefde in beeld brengen op een zo integer en creatief mogelijke manier.”
Bruidspaar

een verlangen

Ik heb een verlangen. Dat verlangen zit diep in mij. Liefde in beeld brengen op een zo integer en creatief mogelijke manier. Noem het moderne, creatieve en journalistieke bruidsfotografie als je wilt. Ik noem het een verlangen om het bruidspaar beelden te leveren die impact maken en daardoor voor altijd belangrijk voor hen zal zijn (en voor hun familie en vrienden).

 Hoe ik dat doe? Het is een simpel woord, maar zo belangrijk voor mij. Contact. Echt contact maken met jullie als bruidspaar. Maar ook met de mensen waar jullie van houden op de trouwdag. Op die manier kan ik dichtbij mensen komen en jullie dag, of deze nou lang of kort is, integer en creatief in beeld brengen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
Bruidspaar

vertrouwen

Aan mijn stijl kun je zien dat ik soms op een net wat andere manier deze momenten vastleg. Dat zit hem in compositie, gebruik van licht en standpunten. Maar ook omdat ik graag dingen open laat. De ruimte geef.

Misschien kan dat eng zijn, maar vrijheid in mijn werkwijze en denkwijze heb ik nodig om tot unieke en tijdloze beelden te komen. En jullie vertrouwen dat ik met ervaring en intuïtie van al jullie momenten een bijzonder verhaal maak.

Bruidspaar

tell me about you

Mijn focus ligt dus op jullie en de mensen die er zijn. Graag leer ik jullie kennen, zodat ik op de bruiloft direct kan inspelen op alles wat zich aandient en datgene vastleggen wat voor jullie belangrijk is. Lijkt me heel gezellig om hierover door te praten op mijn fijne kantoor aan de prachtige grachten in de binnenstad van Amersfoort. Wie zijn jullie?
Locatie

Waterscheerling 52
3824 GC Amersfoort

Website

lutherfotografie.nl