Intiem trouwen met een groots gevoel: trouwen op een kasteel

De romantiek van vervlogen tijden, authentieke sfeer, bijzondere ‘backdrop’: een kasteel of landhuis biedt sowieso iets unieks voor een trouwdag.  

Altijd al eens een kijkje willen nemen en ervaren of een kasteel iets is voor jouw bruiloft? Op de Dag van het Kasteel op 29 mei (tweede pinksterdag) kun je het allemaal ervaren! 

En zou je zo’n kasteel nou wel eens voor een nachtje willen uitproberen, ‘trying on for size’ zeg maar, breng dan vooral ook je stem uit voor het meest romantische kasteel van Nederland. Je maakt kans om na een heerlijk diner de nacht door te brengen in een van die kasteelbedden!

Een kasteel als bijzondere ‘backdrop’ voor jouw feest

Landgoed Singraven

Een van de deelnemers aan de Dag van het Kasteel is Landgoed Singraven in Denekamp. Al sinds jaar en dag is dit een plek bezoekers trekt uit alle windstreken voor dagtripjes in de prachtige Twentse omgeving. Terecht. Maar wist je dat  deze plek ook zeer geschikt is om met je wedding party een dag of zelfs een weekend te vertoeven? 

 

Wil je je gezelschap trakteren op een bijzondere omgeving, klassiek en tijdloos, maar toch ook een super relaxte dag ervaren, check dan zeker eens Landgoed Singraven. In combinatie met Restaurant Watermolen Singraven voor je diner en/of feest, plus de mogelijkheid om ernaast te overnachten met een klein gezelschap, heb je een perfecte plek te pakken, helemaal voor jullie zelf. Van toosten op de binnenplaats voor het koetshuis, een rondleiding door het huis als ludiek intermezzo voor je gasten, taart aansnijden in de barn tot de fraaie korte wandeling door het park naar de watermolen: what’s not to like?

Stem op jouw favoriete kasteel en maak kans op een kasteelovernachting inclusief diner voor twee personen!

Welk landhuis of kasteel vind jij de meest romantische plek van Nederland? Stem dan nu via www.kastelenverkiezing.nl en win. Je kunt tot 1 mei 2023 jouw stem uitbrengen. De winnaar van de kasteelovernachting wordt bekend gemaakt op de Dag van het Kasteel, tweede Pinksterdag, op www.dagvanhetkasteel.nl.

Trouwen op een kasteel

proef de sfeer op de dag van het kasteel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *