Tiny Weddings

Een sprookje

Landgoed Singraven

Daan van Mierlo

Flash forward. Een lange oprijlaan. Jullie gasten staan al voor het statige Huis te wachten, aan de rand van het park in Engelse landschapstijl. Een zeer romantische omgeving dus. En daar komen jullie aan. Het bruidspaar. In een klassieke, witte Jaguar. Achter het stuur: Daan van Mierlo. Hij is de beheerder van het landgoed en doet het ook goed als chauffeur en weddingplanner.

Doe jullie fotograaf een lol

Niet alleen het park doet het goed op foto’s, maar ook de neoclassicistische voorgevel en toren van het Huis. En binnen wordt het alleen nog maar mooier. Daar vind je namelijk een unieke kunst-, antiek- en meubelcollectie. Als toekomstige bruidsparen zich door Daan door het Huis laten rondleiden en ze bij de trouwzaal komen, stokt het gesprek altijd even. Zó mooi dus.

Relaxed

 

Wachten tot een ander bruidspaar elkaar het jawoord heeft gegeven? Niet bij landgoed Singraven. Als jullie hier gaan trouwen, hebben jullie die dag het rijk voor jullie alleen. Daarbij neemt Daan alle tijd om alles goed door te spreken. Op een relaxte manier. En als je zijn Jaguar XJ6 als trouwauto huurt, krijg je hem er als chauffeur bij. Hij haalt jullie die dag op en hij weet inmiddels ook goed hoe hij bruidsparen op hun gemak kan stellen.

Kost dat?

Ook qua rekening heeft dit sprookje een happy end. Als dit landgoed in het westen van het land zou liggen, zou je er een veelvoud voor moeten betalen. Dat is toch wel een heel fijn voordeel van Twente, die zeer schappelijke prijzen. En je krijgt er hier ook nog eens extra rust en ruimte bij.
Extra bonus, zeg maar.

P.S. Nog op zoek naar een adres waar jullie tijdens jullie trouwdag lekker kunnen eten en drinken? Op het landgoed staat Restaurant de Watermolen. Ook een absolute aanrader!

Locatie

Molendijk 37
7591 PT Denekamp

Website
Contact

Telefoon: (0541) 35 19 06
E-mail: beheerder@singraven.nl