Tiny Weddings

De geur van hooi.
En 18 hectaren, dus lekker de ruimte.

Landgoed Het Rheins

Rien Mol

 

Het woord landgoed zet je misschien even op het verkeerde been. Want nee, hier vind je geen statig kasteel met obers die qua kleding op pinguïns lijken. Landgoed Het Rheins was tot 2000 een boerenbedrijf. En dat verleden ademt deze plek nog steeds. 

Ondertussen heeft Rien Mol het landgoed van zijn ouders en grootouders omgetoverd tot een rustieke trouwlocatie. 

Wat wij doen

Trouwen onder een hooiberg

Aan de rand van de vijver staat een authentieke Twentse hooiberg: een eikenhouten constructie met een rieten kap. Veel hooi wordt daar nu niet meer opgeslagen. Genoeg ruimte dus om elkaar onder die overkapping het jawoord te geven. Landgoed Het Rheins is sinds 2014 een officiële trouwlocatie, dus veel bruidsparen gingen jullie al voor. Om daarna aan te schuiven aan tafels van hooibalen. Hoe rustiek wil je het hebben?

Overnachten in luxe boerderijwoningen

Het voordeel van een kleine bruiloft: je kunt je gasten uitnodigen om te blijven overnachten. Maakt het extra bijzonder, zo’n meerdaagse huwelijk. En nee, niemand hoeft in de hooiberg te slapen. Een deel van het boerderijcomplex is namelijk verbouwd tot zes luxe vakantiewoningen. Op loopafstand van de eigen kinderboerderij, speeltuin en minigolfbaan. Ideaal dus ook voor gezinnen met kinderen.

Online weddingplanner

Planning, prijzen, aankleding, het menu, extra wensen: dankzij een online weddingplanner kunnen jullie en Landgoed Het Rheins het allemaal op één centrale plek vastleggen. Nieuwe wensen? Aanpassingen? Dan krijgen precies de juiste mensen direct een melding. Voorkomt
miscommunicatie. Daarbij krijgen jullie een eigen trouwwebsite om jullie gasten te informeren en op de hoogte te houden. Misschien minder rustiek, zo’n online tool, maar wel superhandig!

Locatie

Reintszijweg 5
7468 SL Enter

 

Website
Contact

Telefoon: 0547 383 531
Email: info@het-rheins.nl