Tiny Weddings

Trouwfoto’s die je vóelt

iSi weddings

Af en toe test ik mijn poseerskills aan de andere kant van de camera. Foto: de leuke dame rechts / onder

INDRA SIMONS

“‘De mooiste dag van je leven’ is misschien wel cliché, maar een handige eigenschap van clichés is dat ze vaak waar zijn. Want weet je, hoe vaak regel je nu een dag in je leven met alles en iedereen die je dierbaar is om je heen, in mooie kleren, met lekker eten en op een fantastische plek? Dat wórdt gewoon een topdag.”

“Aan jullie dus vooral de taak om je trouwdag in te richten zoals het goed voelt. Met de mensen die belangrijk voor je zijn, die je er graag bij wilt hebben. Geen poppenkast of toneelstukjes ‘omdat het zo hoort’. Nouja, op ‘de stukjes’ na dan misschien (die zijn heerlijk om te fotograferen by the way).
Durf te kiezen en ga voor wat je fijn vindt. Dan is aan mij de taak om dat gevoel voor jullie vast te leggen. Zonder dat je op je trouwdag je druk hoeft te maken om de foto’s, dat komt vanzelf goed. Relaxed, toch?”

 

“Zelfs kleine momentenkunnen groots voelen”

FOTO'S DIE JE VOELT

 

Lekker relaxed, feestelijk, iedereen die het naar zijn zin heeft. Mooi als dat het gevoel is dat je overhoudt aan jullie trouwdag. Fijn ook als je precies dat terugziet in de foto’s.
Zelfs kleine momenten kunnen groots voelen, en dat gevoel wil ik jullie helpen bewaren. Zodat je het aan de hand van de foto’s straks allemaal weer op kunt roepen. 
#Magistraalkleinemomenten dus.

GEEN GEPOSEER

 

Wacht, wat? Jawel, je leest het goed, een geposeerde shoot is wat mij betreft geen noodzakelijk onderdeel van jullie trouwdag. Voor 99% bestaan mijn reportages uit foto’s van echte momenten, waarbij ik niet ingrijp, niet de aandacht vraag, én niet opval.
Maar als je moeder graag met jullie op de foto wil, regelen we!
En willen jullie zelf een korte shoot samen, dan doen we ook dat op een zo naturel mogelijke manier. Dus je kersverse man hoeft geen ‘dip’ te doen als ie dat normaal ook nooit doet 😉

EEN VAN DE GASTEN

 

Tijdens jullie Tiny Wedding stel ik mij niet op als De Belangrijke Fotograaf.
Ik ben meng mij graag een beetje in het gezelschap, meer als een van de gasten die ‘toevallig’ alleraardigst kan fotograferen.
Zodat ik weet dat je een bijzondere band hebt met je nichtje, bijvoorbeeld. En wie je beste vriend is.
Geen smoelenboek nodig!

 

 

Locatie

Lonnkerspoorlaan 98
7523 JG Enschede

Contact