Tiny Weddings

Voor een waardevol document

 

Henk van Lambalgen Photography

Henk

“Tijdens de bruiloft sta tussen jullie en jullie geliefden in en feest mee. Ik kan heel makkelijk contact maken en daarom snel dichtbij komen. Dit is wat mijn fotografie bijzonder maakt, ik fotografeer van erg dichtbij. Jullie zullen het niet merken maar als jullie de foto’s zien lijkt het echt alsof jullie er weer tussen staan.”

“Een foto is niet alleen een registratie van een gebeurtenis, maar het moet ook een trigger zijn voor een bepaalde herinnering of een gevoel.”

Het gaat om gevoel

Een foto is niet alleen een registratie van een gebeurtenis, maar het moet ook een trigger zijn voor een bepaalde herinnering of een gevoel. Hoe kleiner de trouwerij, hoe intiemer het vaak is. Dit gevoel is wat ik zo graag vastleg. Ik wil niet alleen vastleggen hoe het was, ik wil een herinnering oproepen en een gevoel terug laten komen.

Dit resulteert in een waardevol familiedocument in de vorm van een prachtig fine-art trouwalbum. Uiteraard volledig passend bij jullie en jullie foto’s

JULLIE VERHAAL

Ik wil graag jullie verhaal vertellen, niet alleen van die dag, maar ook wie jullie zijn. Van het begin tot het einde het liefst… Ik wil er bij zijn als jullie wakker worden en ik wil eigenlijk pas stoppen als jullie naar bed gaan. Jullie blijdschap, jullie kwetsbaarheid, het lachen en het huilen, wat allemaal zo inherent is aan het leven.

Voor foto’s op de motorkap van een snelle wagen moeten jullie dus niet bij mij zijn. Geef mij maar een bakfiets en een zelfgebakken taart, dansen op je sneakers en met laarzen aan naar jullie favoriete plekje in het bos…

Een waardevol document

Het is moeilijk de waarde van fotografie uit te leggen omdat de waarde met de tijd pas duidelijk wordt. Mijn doel is jullie een document te geven, een stempel uit de tijd. Iedereen verandert, altijd en continu. Meestal denken we in het nu: dat we zijn waar we willen zijn, maar dat deden we tien jaar geleden ook. Herinneringen zijn zo verschrikkelijk waardevol. Denk aan de meest waardevolle foto die jullie bezitten en hoe belangrijk het is om zulke foto’s in jullie leven te hebben.