Tiny Weddings

Een eiland van rust in Neede

Havezathe de Kamp

DE MAGISCHE RUST VAN HAVEZATHE DE KAMP

Stel je je mooiste dag voor op een sprookjesachtig eiland, omringd door de serene van rust. Havezathe de Kamp biedt een magische locatie waar elke bijeenkomst een unieke belevenis wordt.

Havezathe de Kamp werd gebouwd in de 13e eeuw. Het heeft nog steeds de grandeur van een kasteel, maar dan met een modern tintje.

GEWOON JEZELF ZIJN

In de Achterhoek houden we van nuchterheid en authenticiteit. Bij Havezathe de Kamp kun je gewoon jezelf zijn. Geniet van de ongedwongen sfeer, de mooie natuur en de warme gastvrijheid.

Ons toegewijde hospitalityteam staat klaar om aan al je culinaire wensen te voldoen. Of je nu droomt van een diner in de betoverende boomgaard of een toastmoment op het vlonder. wij regelen het allemaal. Laat je zorgen los en geniet van je dag.

OVERNACHTEN IN LUXE

Wanneer de avond valt, kan je plaatsnemen bij ons kampvuur. Hier kan je nagenieten van een dag vol onvergetelijke momenten. Daarna stap je lekker in een van onze negen tweepersoonskamers.

Begin de volgende dag fris en uitgerust, met een heerlijk ontbijtje. Omgeven door de rust van het platteland.

Havezate de kamp 1

EXCLUSIVITEIT EN BELEVING

Het eiland van Havezathe de Kamp is letterlijk even van jou. Met ruimte voor ongeveer 60 personen, is het de ideale locatie voor een Tiny wedding. De schilderachtige tuin en de magische rust van de omgeving maken het plaatje compleet.

Locatie

7161LA Neede, Peppelendijk 8-10

Contact

Tel: 06 15 42 57 93
E-mail: info@havezathedekamp.nl