Tiny Weddings

Ongedwongen en authentieke fotografie

FOR LOVE WE LIVE

Steef & Lucy

“Grote én kleine momenten. Een glimlach en een traan. Het verwachte en het onverwachte. Jullie unieke liefde is onze grootste inspiratie. Als vast trouwfotografen-duo fotograferen wij hoe de bruiloft voelt — ongedwongen en authentiek.”

“Vier de liefde, geniet met volle teugen en maak de beste herinneringen. Dan volgt de rest vanzelf!”

 

Wie zijn jullie?

En waar gaat jullie hart sneller van kloppen? Vragen die tijdens een bruiloft door ons hoofd spoken en waarvan we de antwoorden willen vangen in onze foto’s. Hoe kleiner de bruiloft is, hoe persoonlijker en intiemer de sfeer gaat worden. Voor ons is het een eer om hier deel van uit te mogen maken en op een spontane en ontspannen manier zullen wij ons door de dag heen bewegen. Wij doen ons uiterste best om jullie herinneringen aan de bruiloft in stand te houden.

Filmische stijl


Onze fotografiestijl kan je het beste beschrijven als verhalend met een artistiek randje. Ons doel is om het gevoel en de sfeer van de dag te laten zien. Door goed aan te voelen welke momenten er het meest toe doen en deze zo tof mogelijk te fotograferen, willen we foto’s maken die emoties oproepen en losmaken. In combinatie met onze karakteristieke filmische fotobewerking leggen we jullie unieke verhaal op een sfeervolle manier vast.

Editorial: Fashion en details

Details; we love it! Wij maken tussendoor graag foto’s waar een vleugje fashion in zit, omdat jullie alle grote en kleine details vaak met veel zorg en aandacht hebben uitgekozen. Alle details laten een stukje persoonlijkheid zien en daarom vinden wij dit een mooie toevoeging voor het verhaal. Neem gerust eens een kijkje op www.forlovewelive.com om te zien wat wij bedoelen!