Tiny Weddings

Sprankelend, stijlvol & spontaan

 

Evert Doorn trouw-fotografie

Evert Doorn

Evert

“Mijn missie? Een herinnering maken waar jullie de rest van je leven van kunnen genieten. Met authentieke beelden vol emotie, humor en onverwachte momenten. Dat is wat mijn passie is als trouwfotograaf.”

“Die prachtige verhalen vertellen we door middel van onze unieke handgemaakte albums uit eigen atelier. Het resultaat is een tijdloos document voor jullie, je familie en eventuele volgende generaties”.

 “Ik wil jullie trouwdag vastleggen op een manier die niet alleen mooi is,
maar je ook raakt…”

Stijl van fotografie

Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als ‘verhalend’. Ik leg vooral momenten vast, op een zo ontspannen mogelijke manier. Niet alleen de grote momenten, maar ook kleine gebaren en details.

Als fotograaf ben ik overal bij en mis niets, maar wel op een manier die prettig is voor jullie en de gasten. Ook als het om ‘tiny’ bruiloften gaat. 

Het resultaat is een prachtig fotoverhaal waarmee je je bruiloft telkens weer herbeleeft, keer op keer.

Persoonlijk en focus op kwaliteit

Als trouwfotograaf heb ik persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Niet alleen op de dag zelf, maar ook voorafgaand aan de bruiloft en erna.

Met ruim 10 jaar ervaring, een uitgebreid netwerk van vervanging in geval van nood en een professioneel ingericht bedrijf ‘achter de schermen’ zijn jullie verzekerd van een fotograaf die tot het uiterste gaat jullie trouwreportage tot een succes te maken.

Handgemaakte albums

Jullie bruiloft is uniek, dus het album mag dat ook zijn.
Wij maken onze albums volledig zelf in eigen beheer dankzij Dieuwke, mijn vrouw die boekbinder is. 

Het zijn albums die moderne print- en inbind technologie combineren met gevoel voor ambacht en kwaliteit, en geen vergelijking kennen.