Tiny Weddings

Een wel heel fotogenieke boerderij / TROUWlocatie

Erve Broam

Kristel Scholten Linde

Voorbijgangers trappen vaak op de rem als ze langs Erve Broam rijden. Want die karakteristieke boerderij met die drie kappen… Die moet natuurlijk even op de foto. Het ideale decor ook voor een bruiloft. 

En dat is te regelen. De familie Scholten Linde runt hier namelijk niet alleen een melkveebedrijf, maar heeft daarnaast alles in huis voor een Tiny Wedding.

Zie je het al voor je?

Lange tafels op het erf, onder de halfschaduw van grote eiken. En in die eiken hangen tientallen witte lampions. Op de achtergrond staat de boerderij ondertussen mooi te wezen, met zijn drie kappen, ronde ramen en ambachtelijk metselwerk. Die bruidsreportage wordt bijzonder, zoveel is inmiddels wel duidelijk. Daarbij zijn er 170 koeien aanwezig, die ook zeer fotogeniek zijn. En dat alles op een landelijke locatie, ver van de drukte van alledag. Kortom: de plek voor bruidsparen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

BOERENSCHUURBAR

Vroeger stonden hier landbouwmachines. Maar die hebben plaats gemaakt voor een stijlvol ingerichte bar met eigen biertap. Die bar staat tijdens jullie huwelijksfeest geheel tot jullie beschikking. En het erf ook. Tijdens het proosten hebben jullie dus volop privacy. En het boegeroep vanuit de koeienstal iets verderop? Dat is juist als vrolijke aanmoediging bedoeld.

BIJZONDERE UITZICHTEN

Overnachten? Dat kan. Erve Broam heeft een ruime vakantieboerderij met slaapplekken voor zestien volwassenen en vier kinderen. Nog wel een tip: kies als bruidspaar vooral voor een van de slaapkamers op de bovenverdieping. Daar heb je namelijk een lekker weids uitzicht. Ook bijzonder: de ‘Twentse opkamer’ op de benedenverdieping biedt uitzicht op de stal. En besluiten jullie om na alle hectiek van de bruiloft nog even te relaxen in de houtgestookte hottub aan de rand van het weiland? Dan hebben jullie uitzicht op de grazende koeien. Dus nee, je zult hier niet zo snel vergeten dat je op een boerderij verblijft.

Locatie

Nijenkampsweg 4
7636 RG Agelo

Website
Contact