Tiny Weddings

Voor een pak met een eigen karakter

 

Ebeling Menswear

Mario en Nadine

‘Est. 1933’ staat er op de etalageruit van Ebeling Menswear in Hengelo. Deze herenmodezaak gaat dus al even mee. Ondertussen weten ze hier wel precies wat de laatste trends zijn. Mede-eigenaar
Mario op den Camp over ‘broken suits’ en de invloed van populaire tv-series op het modebeeld.

Een andere kijk op trouwpakken

 

“Mijn partner, Nadine Ebeling, nam in 1998 de door haar opa opgerichte herenmodezaak over van haar vader. En sinds 2000 doen we dit samen. Onze focus ligt niet zozeer op trouwpakken. Dat associeer je toch al snel met een specifieke stijl. Maar wij bieden juist elke mogelijke stijl: van casual tot chique, en alles daartussenin. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een mooi Italiaans confectiepak kopen, als dat is wat je zoekt. Daarnaast leveren we maatwerk.”

Wat draagt de bruid?

 

“Het is voor ons vooral belangrijk om te weten waar de bruiloft plaatsvindt en wat de bruid gaat dragen. Staat zij straks met een cocktailjurkje en gympies op het strand? Of schrijdt ze in een traditionele trouwjurk met een lange sleep door de ridderzaal van een kasteel? Als we dat in beeld hebben, kunnen we veel beter inschatten hoe we de kleding van de bruidegom daarop aan kunnen passen.”

Broken suits

 

“Steeds vaker weten klanten al precies wat ze willen. Dan hebben ze bijvoorbeeld een mooie outfit gezien in een Netflix-serie of zich georiënteerd op Instagram. Momenteel ook populair: broken suits. Dat zijn pakken waarbij bijvoorbeeld het gilet contrasteert met de rest van het pak. We stylen dan met verschillende stoffen, vormen, kleuren en patronen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus deklant weet dan zeker dat hij een uniek pak heeft. Daarbij zorgen we er altijd voor dat hij een pak krijgt dat helemaal goed zit, dat bij zijn karakter past en waarin hij zich op zijn gemak voelt.”

Locatie

Wemenstraat 19
7551 ET  Hengelo

 

Website