Tiny Weddings

Culinair dineren in een romantische tuin

De Tuinkamer in Priona

'HIDDEN SECRET'

Culinair recensent Joël Broekaert (onder andere voor NRC) noemde het ooit ‘een belachelijk romantische plek’. Zomerrestaurant De Tuinkamer bevindt zich in een bosrijke omgeving in Overijssel omringd door prachtige wilde tuinen. Een verborgen parel in het groen en daarmee de perfecte locatie voor een Tiny Wedding!

Paradijsje

Als je van de natuur houdt én van goed eten en goede wijnen, dan is De Tuinkamer een waar paradijsje. De intieme maar ruime locatie bevindt zich middenin het groen en bestaat uit een restaurant in een industriële kas midden in de Priona Tuinen. De prachtige wilde tuinen zijn het levenswerk van kunstenaars Henk Gerritsen en Anton Schelpers die ze eind jaren ’70 van de vorige eeuw aanlegden.

culinair hoogstandje

De ecologische tuinen bevatten meer dan 5.000 verschillende planten. Het restaurant maakt er voor haar keuken dankbaar gebruik van. De botanische keuken staat onder leiding van voormalig 2-sterrenkok Alwin Leemhuis en is van een hoog culinair niveau. Leuk om te vermelden: er is ook een uitgebreid alcoholvrij sappenarrangement dat gemaakt wordt van de planten uit de tuin. Dus geen standaard Spa rood of frisdrank voor degenen die liever geen alcohol drinken.
De Tuinkamer van Priona

intiem & ontspannen

Wat De Tuinkamer tot een ideale locatie voor een Tiny Wedding maakt is de intieme setting (de plek is helemaal privé) en ontspannen sfeer. Denk aan wapperende zomerjurken en bruiden die lekker hun schoenen uitgooien en op blote voeten door het gras lopen. Geen over geregisseerde toestanden en toeters en bellen, maar genieten van wat de locatie van nature te bieden heeft. Er is ruimte voor een gezelschap van zo’n 60 personen.
Locatie

Rondweg 1a Schuinesloot

Website

www.tuinkamer-priona.nl

Contact

Tel: +31 (0)523 – 769 047
E-mail: info@tuinkamer-priona.nl