Tiny Weddings

Bed, Breakfast en Bruiloften

De Johanneshoeve

Familie Schipper

Wat gebeurt er als je een boerderij ombouwt tot een Bed & Breakfast? Om te beginnen heb je dan meteen lekker veel kamers. Daarbij kijken de gasten uit op uitgestrekte landerijen. Een ideaal
plekje dus om helemaal tot rust te komen. En een ideale locatie ook voor een Tiny Wedding. Die optie biedt familie Schipper van De Johanneshoeve tegenwoordig dus ook aan.

Verrassend veelzijdig

Een reservering maken? Dan krijg je Hermie aan de lijn. Zij regelt alles tot in de puntjes. Haar man, Johannes, is officieel trouwambtenaar. Hij kan dus de huwelijksceremonie doen. Zoon André is kok. En bakker. In de eigen bakkerij maakt hij onder andere krentenwegge, een traditioneel krentenbrood. Op z’n Twents, uiteraard. Een familierecept, want zijn overgrootvader (eveneens een
Johannes) had ooit ook een eigen bakkerij. Zijn vrouw Lambertine ontwerpt prachtige trouwkaarten. En zus Juliantien? Die is trouwfotograaf. En een goeie ook! Kortom: bij de familie Schipper zit je wel goed voor je bruiloft.

32 bedden

Op het erf trouwen. Daar of in een van de twee zalen het glas heffen. Daarna lekker dineren. Met voor de liefhebbers: zelf gebrouwen Scheepsrecht bier. Zo gezellig allemaal dat de tijd voorbijvliegt.
Maar niemand hoeft naar huis te rijden. De Johanneshoeve heeft namelijk meerdere B&B-kamers, met in totaal ruim dertig bedden. Toch een prettig idee. En altijd leuk, zo’n meerdaags huwelijk.

Gastvrijheid in de genen

Ondertussen is André in de keuken met zijn potten en pannen in de weer. Met streekproducten
maakt hij eerlijke (en heerlijke!) maaltijden. Hij kan jullie volledige huwelijksdiner verzorgen. Een menu dat hij uiteraard in nauw overleg met jullie samenstelt. Korte lijntjes dus. Je merkt aan alles dat
je te maken hebt met een familiebedrijf. Daarbij zit gastvrijheid in de genen van de familie Schipper. Je voelt je hier dus meteen thuis.

Locatie

Dalweg 39
7676 SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

Contact

Telefoon: 0546 – 659 115
E-mail:      info@dejohanneshoeve.nl