Tiny Weddings

Altijd een passende bruidsjurk

Bruidsmode Lisa

DOREEN VELDHUIS

Als bruid wil je op je trouwdag niet alleen een oogverblindend mooie jurk, maar ook
een jurk die als gegoten zit en waarmee je zonder problemen kunt dansen en zwieren. Maar geen bruid is hetzelfde. Het is dus altijd maatwerk. En bij Bruidsmode Lisa, in Hengelo, weten ze dat maar al te goed.

1 METER 80 EN MAATJE 36?


Gefeliciteerd, jij hebt dezelfde maten als al die modellen op die foto’s met de perfect vallende bruidsjurk. En wat nu, voor de overige 99%, die deze maten niet hebben? Geen zorgen. Er zijn genoeg andere bruidsjurken die wel helemaal passen bij jouw stijl, lengte en figuur. “Komt allemaal goed”, belooft Doreen Veldhuis. Inderdaad, haar naam is geen Lisa, maar sinds 2000 is ze wel de eigenaresse van Bruidsmode Lisa.

PASSEN, PASSEN, PASSEN

 

“Als een aanstaande bruid bij ons binnenkomt, zien wij al direct voor ons welke
bruidsjurken mooi bij haar zullen staan.
Uiteraard vragen we altijd eerst wat de bruid zelf in gedachten heeft. Vervolgens pakken wij zowel die jurken als de exemplaren waarvan wij denken dat die haar goed zullen staan. Tijdens het passen van al die jurken wordt al snel duidelijk wat wel en niet werkt. We gaan net zolang door tot we ‘de jurk’ hebben gevonden.”

UNIEKE SERVICE AAN HUIS 


Bruidsmode Lisa bestaat al sinds 1941. Destijds hadden maar weinig mensen een auto. Dus werden de bruidsjurken op de trouwdag netjes aan huis afgeleverd door Lisa Snippert, de oprichtster van de bruidsmodezaak. En omdat ze er dan toch was, hielp ze de bruid ook in de jurk. Nu, bijna 80 jaar later, bestaat die service nog steeds. Als je jouw jurk bij Bruidsmode Lisa hebt uitgezocht, wordt die in het eigen atelier op maat gemaakt, met de eventuele aanpassingen naar wens, en op de trouwdag bij je afgeleverd. En ja, een professional van het team van Bruidsmode Lisa helpt je dan bij het aankleden. Er wordt dus niets aan het toeval overgelaten. De bruidsjurk zit dan als gegoten. Gegarandeerd.Locatie

Drienerstraat 89-91, 7551 HR Hengelo

Contact

Telefoon: 074 291 1510
Email: info@bruidsmodelisa.nl