Tiny Weddings
Bruidspaar - iSi fotografie

De gastenlijst: wie komt er op de shortlist?

Met een Tiny Wedding zorg je voor een intieme sfeer, waar iedereen intens kan genieten van deze magistrale dag. Maar een Tiny Wedding zorgt er ook voor dat je goed nadenkt over je gastenlijst. Om het intiem en persoonlijk te houden, moeten er knopen doorgehakt worden: wie wil je echt niet missen op je bruiloft en wie zou je alleen uitnodigen omdat het verwacht wordt?

Lees verder »

Tips voor jouw voorjaarsbruiloft

Het is nog onzeker welk effect de huidige maatregelen ter bestrijding van de pandemie gaan hebben op geplande bruiloften dit jaar, zeker in de eerste helft is het nog best koffiedik kijken. Erg lastig natuurlijk als je (misschien zelfs voor de tweede keer) in spanning zit of jouw bruiloft wel op een enigszins leuke en tegelijkertijd verantwoorde manier kan doorgaan.

Maar laten we eens inzoomen op hoe dat wel zou kunnen. We geven wat tips over wat je vooraf kunt doen, en wat je voor de dag zelf kan organiseren zodat jouw bruiloft én geweldig én veilig kan zijn!

Lees verder »

Buiten trouwen

Trouwen in het bos, of met uitzicht over de weiland, water, zelfs heuvels: het kan allemaal!

Maar er zijn wel een aantal dingen om rekening mee te houden. Zet heel even je roze bril af en zoom een tikje verder in op dat picture perfect pinterest plaatje. Marjon van de Songsmederij heeft inmiddels heel wat ervaring opgedaan met trouwceremonies buiten, en schreef er dit gastblog over.

Lees verder »

Relaxed: een meerdaagse Tiny Wedding

Ook in eigen land kun je jullie huwelijk over meerdere dagen uitspreiden. In Twente bijvoorbeeld. Want als we toch een regio moeten kiezen, dan toch graag het gebied waar ik zelf met veel plezier woon en waar ik het meest als trouwfotograaf actief ben. Bovendien zijn er in Twente genoeg mooie locaties te vinden die het perfecte decor zijn voor een meerdaags huwelijk.

Lees verder »