Tiny Weddings
Tips voor je trouwdag
Indra - iSi fotografie

Tiny is geen getal

Hoe groot is een Tiny Wedding? Waar ligt eigenlijk de grens van wat je nog ‘tiny’ kunt noemen? En doet dat er eigenlijk toe?

Read More »
Bruidspaar - iSi fotografie
Tips voor je trouwdag
Indra - iSi fotografie

De gastenlijst: wie komt er op de shortlist?

Met een Tiny Wedding zorg je voor een intieme sfeer, waar iedereen intens kan genieten van deze magistrale dag. Maar een Tiny Wedding zorgt er ook voor dat je goed nadenkt over je gastenlijst. Om het intiem en persoonlijk te houden, moeten er knopen doorgehakt worden: wie wil je echt niet missen op je bruiloft en wie zou je alleen uitnodigen omdat het verwacht wordt?

Read More »
Local Hideaways Texel - trouwlocatie Tinyweddings
Trouwlocatie
Indra - iSi fotografie

LOCAL HIDEAWAYS & TINY WEDDINGS

Tiny Weddings is een mooie match met Local Hideaways: een collectie authentieke, kleinschalige en unieke overnachtingsadressen. Plekken met een ziel en die iets toevoegen aan de beleving.

Read More »
Tips voor je trouwdag
Indra - iSi fotografie

Tips voor jouw voorjaarsbruiloft

Het is nog onzeker welk effect de huidige maatregelen ter bestrijding van de pandemie gaan hebben op geplande bruiloften dit jaar, zeker in de eerste helft is het nog best koffiedik kijken. Erg lastig natuurlijk als je (misschien zelfs voor de tweede keer) in spanning zit of jouw bruiloft wel op een enigszins leuke en tegelijkertijd verantwoorde manier kan doorgaan.

Maar laten we eens inzoomen op hoe dat wel zou kunnen. We geven wat tips over wat je vooraf kunt doen, en wat je voor de dag zelf kan organiseren zodat jouw bruiloft én geweldig én veilig kan zijn!

Read More »