Tiny Weddings

Alles voor jullie huwelijksfeest,
en gegarandeerd gezellig!

Bistro Kampkuiper

iSifotografie_Kampkuiper-1

Philip en Michon Kampkuiper

Bij Bistro Kampkuiper heerst altijd een gezellige, ongedwongen sfeer. Ook tijdens bruiloften. Daar zorgen Philip en Michon Kampkuiper wel voor, met de nodige hulp van hun vader, Gerard, die ook nog steeds actief is in dit familiebedrijf. Het voelt er dan ook meteen alsof je bij je familie op bezoek bent. Allemaal hebben ze maatwerk en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Dus op zoek naar een locatie waar iedereen lekker zichzelf kan blijven? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Eén bruidspaar per dag

Dat is de regel die de Kampkuipers hanteren. En ze maken nooit een uitzondering. Dus wordt dit de locatie van jullie huwelijksfeest? Dan kom je hier op jullie Grote Dag geen andere bruidsparen tegen. En eventuele andere gasten mengen zich niet met jullie gezelschap. Daarbij krijgen jullie en jullie gasten de volledige aandacht. Zoals het hoort. 

Inhouse weddingplanners

Ook heel fijn: als jullie voor Kampkuiper kiezen, staat er meteen een inhouse weddingplanner voor jullie klaar. Die regelt alles. Zelfs de huwelijksceremonie, als jullie dat willen. Want ja, het is mogelijk om hier voor de wet te trouwen, zowel binnen als bij de vijver. Daarnaast mag Kampkuiper huwelijksceremonies organiseren bij de Kroezeboom: een bijzonder mooie eik van meer dan 500 jaar oud. Een magische plek, op tien minuutjes rijden.

Tiny-Wedding-trend

“Vroeger waren bruiloften hier in Twente echt groot”, weet Philip. “Je zag toen dat er tot wel 150 gasten aan het diner zaten. Dat kwam omdat de vaders en moeders de gastenlijst maakten. Maar die tijd is voorbij. Bruidsparen willen nu zelf bepalen wie ze uitnodigen. En zij kiezen steeds vaker voor een kleinere, intiemere bruiloft. Onze bistro en ons terras lenen zich daar heel goed voor. Dus een Tiny Wedding in Twente? We regelen alles. En altijd maatwerk. Geen bruiloft is hier hetzelfde.” 

Locatie

Almeloseweg 113
7615 NA Harbrinkhoek

Contact

Telefoon: 0546 629 962
Email:  info@kampkuiper.nl