Tiny Weddings

Zelfstandig trouwambtenaar

Trouwen met Gevoel

BIANCA FABRICIUS

“Daar zitten ze; het bruidspaar en hun twee getuigen. Ik zie ze nog zo voor me. Het was mijn kleinste huwelijk ooit. Hij pakt zijn gitaar en zingt voor haar een lied. Zij vertelt de woorden uit haar hart. Omlijst met mooie woorden zeiden ze ja. Dít is wat het voor mij moet zijn, ja zeggen op de manier die bij jullie past. Vier de liefde zo groots, uitbundig of intiem klein als je zelf wilt, met ruimte voor alles wat is.”

“Mijn naam is Bianca Fabricius, zelfstandig trouwambtenaar van Trouwen met Gevoel. Persoonlijk, humorvol, een verbinder en met passie voor mijn vak. Dat zijn omschrijvingen die ik vaak van bruidsparen terug hoor. “

COMPLIMENT

Een mooier compliment dan “Een prachtige vakvrouw is Bianca, wat stopt zij een liefde  in haar vak, over 50 jaar denken we nog met trots en emotie terug aan onze ceremonie” kan je eigenlijk niet krijgen. Want uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het elke keer weer is wanneer je met een klein gezelschap een bubbel creëert, een bubbel vol liefde, en de dag viert met een lach en een traan. 
 

Persoonlijk verhaal

Hoe mooi is het wanneer je iedereen in de ogen kan kijken wanneer lieve woorden gedeeld worden, dat je voelt en ziet dat gasten geraakt worden, ze meegezogen worden in het verhaal.

EIGEN KEUZES

Trouwen is een moment om vast te houden, om van te genieten, om over na te praten en steeds weer het leven en de liefde te vieren met die dag als basis. Gewoon voelen wat belangrijk is voor júllie. Vol keuzes die jullie zelf hebben gemaakt en niet zijn ingefluisterd door familie en vrienden… Puur en uniek vieren tijdens de ceremonie, hét moment van de dag.

Wie zijn jullie en mag ik jullie verhaal vertellen?

Locatie

Sparrendaal 14
7544 NM Enschede

Contact

Telefoon: +31 (0)6-42970990
E-mail:        info@trouwenmetgevoel.nl